Monday, August 9, 2010

Ada ker?

Assalammualaikum...

Lama dah x update blog ni... (x brape nak lama pun)... nak letak gmbar xde plak yg latest... coz weekend xde gi mana2 pun.. lepak umah jer + mengemas..

tadi gi F.O.S (baru bukak kt Bdr Baru Nilai)... lawa gak baju2 dia... yg x tahan tuu ... baby GAP pun ada... tp x byk la... xtually kalu gi shopping aku xde plak nak masuk sgt F.O.S ni.. tp dah ada kt nilai ni... ok gak la... drpd xde.. huhu... beg pun lawa gak...tp bak aku kata ngan Nadya & Syaz... kedai byk lg kosong nih... wish list kedai yg aku harap2 ada kt nilai ni...

1) Kenny Rogers
2) Padini Concept Stores (sbb ada vincci n seed)
3) MNG (stock berangan.. huhu)
4) nicole
5) Voir
6) crocs / clarks (utk kasut anak2).. huhu
7) Primavera
8) poney
9) GAP
10) guess
11) Zara (hahaha... berangan terlebih plak)

hmmm.. ramai ckp nanti TESCO nak bukak kt depan giant... elok la tuu... xde la asik mengadap giant jer... ngeeee.. member aku lg kuat berangan (xbleh bg tau sape =p) ... dia kata JUSCO nak bukak kt situ... kakakaka... N'way.. x kisah lah.... kalu sume ada kt nilai ni.. cepat la duit abis... asik shopping jer.. fulltime shopaholic plak... =p

2 comments:

  1. ish..ish..dahsyat btol laa ko nie..nape la ko tak mintak je Time Square pindah kat sini beb..lg laa meriah...huhu

    ReplyDelete
  2. kalu bleh dah lama aku mintak... hehe.... berangan jer ... =p

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya