Monday, December 20, 2010

Birthday Planning

Salam,

Hari ni Monday blues... haha.... sume nyer blues...tp sempat gak la tukar layout blog nih.. cantik x?? ..ngeee.... nak update blog pun x tau nak cite ape... but tetiba teringat Bezday Mia dah dekat... 31 January 2011... Jatuh hari Isnin plak... so planning nak wat party utk dia.... so.. idea nak wat kt umah je la kot... nak wat tema ape ek... F Y I.. 1'st bezzday kt KFC.. 2nd.. kt umah je... 3'rd kt umah gak... coz wat skali ngan cukur jambul Afif... So... yg 4th Bezzday lak?... terfikir gak nak wat kt luar... Mc D, A&W, Pizza... & so on tp ntahla... mmg la senang xyah penat2 nak kemas umah, decoration... tp time b'party terhad plak... dlm 3 jam cam2.. kalu kt umah unlimited... guest nak dtg lambat pun xpe la... mmg malas nak fikir tp kena wat gak... Mia dah x pakai pampers.. so aku dah janji ngan Mia.. (As a reward for her gd achievement) hehehe .. nak wat tema Fairy Princess party ok x?... yg siap ada kepak tu... haha...mak dia lak yg lebih2... kena budget lebih la nampaknyer... huhuhu...  Insyaallah...... :)

Mia's 1'st Bezday....31 / 1 / 2008
Mia's 1st Bezday Cake.. SR cake.. Shah Alam mari...masa ni Nilai xde SR lg...

cake cutting...
tgh slim world lg masa ni.. hahaha
Mia's 2nd Bezday... 31 /1 / 2009
Mia's 2nd Bezday.. Cake as usual... SR... masa ni SR dah bukak kt nilai

cake cutting...
Mia's 3rd Bezday... 31/1/2010
Mia 3'rd Bezday... Yg  ni bukan kek SR.. ni tempah..coz nak ada patung.. huhu


Edible print Cupcakes

cake cutting... ayah dia yg xcited potong... huhu

4th bezday (31/1/2011)...maybe wat awal bln 2 kot... nak cake SR gak la... Choc indulgence....nak makan sampai muntah... hehehehe... kalu ada sape2 nak sharing idea... dialu-alukan... hehe... nak sponsor??.... ada ke?....main-main jer... hehehe


✿•´¯`•.•´¯`•✿

2 comments:

  1. Salam Nor,

    Mia ni comel sangat...nak sambut bday Mia yer? Buat kat rumah mmg best takder time limit tapi penat sikitlah...but then rasa puas hati dapat prepare sendiri. Hope she have a great one.

    ReplyDelete
  2. Thanks zurin 4 ur comment... nak buat simple party je kot... still cari idea utk deco & theme... :)

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya