Sunday, February 20, 2011

Story mory of the moning glory...

Salam,

Xtually x byk benda nak story mory tp kalu citer bleh wat karangan plak.... aku wat list je la... nak wat rumusan pun x brape nak reti..... huhu


1) Mia potong rambut haritu..... sebab rambut depan dah panjang.... tp aku suruh amoy tu repair skit rambut dia bg layer.... tp ... sedihnyer  aku.... apasal lain mcm je rambut mia... x puas hati tol....dah x cantik plak....nyesal lak potong... lantak la.. nak wat cane... terlajak perahu x bleh reverse...


2) smlm gi mid valley..... bwk bebudak ni gi jenjalan..(bowink dok umah) ++ beli barang dapur skit.... gi tgk kt exhibition centre.... ada karnival ape ntah... lupe lak....ada jual mcm2.... coklat, baju, kain, make up... ada SITI NURHALIZA plak tu.... tgh wat cabutan bertuah yg beli simply siti.... lawanyer beliau.... nampak kurus plak.... kat TV nampak chubby jer... hehe..m'nyesal x bwk DSLR... amik gmbr pakai hp jer.. tp x clear pun...nak letak kt sini pun xde gunanyer... huhuhu.... xpe la.... dapat tgk dekat2 dah kira ok kan...


3) now tgh planning nak wat bezzday mia hari sabtu ni.... dah start wat preparation.... the theme is fairy princess... so, hari ni nak email guest 4 invitation... nak wat skit2 dulu la.... sape yg dapat invitation tuuu... RSVP plizzz...


4) hari ni nak settle kn keje yg byk... last week busy pasal FM jer.... tp hari ni aku x brape sihat xtually... tp xpe... berusahalah!!!! 
✿•´¯`•.LuvMiafif.•´¯`•✿

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya