Tuesday, March 8, 2011

Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!

Salam,

Nak try my luck to join this contest... 

Sape2 yg berminat bleh klik banner kt bwh ni yer...

     Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!

 Jom Join..!!


a) Terbuka kpd semua blog yang beralamat di M'sia
c) buat 1 n3 berkenaan dgn contest ni dgn tajuk 
"Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!"
d) ceritakan saat-saat manis or apa yg anda suka yang berkaitan dengan birthday x ksh la bufday anak ke, anak sdare ke, jiran ke or dri sndri..jnji birthday tu mmg awesome gle..
e) letakkan banner dlm n3 and sidebar anda dan link back kembali ke blog ini
f) tag la kat kwn2 n makesure dorg tau yg dorg telah di tag ye.. (so, nak tag faruq, nadia, Maa
g) tgglkan link anda kat n3 nih..sila nyatakan id follower n email ye..

mudah je kan..dan hadiahnye adalah rahsia..tp djamin puas hati..hehehe insyallah..
6 org pemenang akan dipilih berdasarkan n3 yg menarik dan 6 pemenang lagi akan dipilih secara random oleh bufday boy..


So, nak story pasal Bezzday Party Mia yg dah berlangsung pd 26 Februari 2011... B4 this dah wat entry (older post) pasal bezday mia ni... The theme is Fairy Princess Bezzday Party...Mia sangat2 happy... Afif pun tumpang sekaki..Seronok sgt dia.. mcm bezzday dia jgk gayanyer.... Xtually... this party xde la awesome sgt pun... biasa jer... Preparation pun sederhana jer... but for me this party adalah yg paling awesome yg pernah aku buat... seblm ni party diorg simple jer...Yang best ada beberapa guest yg bg compliment yg cake fairy princess tu cantik & Mia sgt cumel wif her tutu & fairy outfit.. Ada gak kata makanan sedap2... maybe coz ada choc fountain tu kot... xtually aku pun suke.. paling sedap dip ngan pisang & strawberry.. heaven!.. Mlm tu plak ada cake SR plak... my fav choc indulgence.. hmmm... mmg kencing manis la...mmg byk sweet moments yg x terungkap dgn kata2.. chee wah... makanan manis2 pun byk... huhu... N'way...Hopefully this will be an unforgettable memories for my fairy princess Mia...

fairy princess Mia .. the b'day gurl
Fairy Princess Mia & Prince Afif
sama2 tiup lilin... So sweet.. =)
Cake cutting


Fairy princess cake... (special request)
Cake ni pun special request gak... from SR.. 1/2 Choc Indulgence & 1/2 Pecan Butterscotch..

 






@


✿•´¯`•.LuvMiafif.•´¯`•✿

3 comments:

  1. okeh siz..lulus..!!wow beshnye bufday mia..nsb i xde ank gugurl kot x kompom nk wat bufday gni gak..hehehe papepn thanx sudi join ye siz..gud luck :)

    ReplyDelete
  2. tahniah..!! mng utk lucky draw..cek cni

    http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/04/awesome-birthday-sweet-moment-contest.html

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya