Thursday, March 3, 2011

Mia's 4th Birthday Party

Salam,
This week i'm so busy... nak update blog pun xde masa.... ni curi2 masa jap... byk story mory tp kalu nak cite sume bleh wat buku plak... hehe.. N'way nak story pasal Bezzday Party mia last saturday... The theme is Fairy princess..Finally...Alhamdulillah... Mia happy sgt... paling dia suka kek Fairy Princess tu.. aku mmg nak wat tema fairy princess so, aku request nak letak fairy wing... special edition... mlm tu celebrate bezday aku plak... celebrate sekali utk 5 org... kek dia pun special edition gak.. kek Secret recipe.. adik ipar aku sponsor... aku request 1/2 choc indulgence (my faveret) & 1/2 lg pecan butterscotch... Thanks to guests yg sudi dtg... bff mia, aisyah pun datang, Yg x sudi pun thanks jgk... wakaka... yg tragis nyer...ada yg aku lupe ajak...org penting plak tu... lupe sesangat...(sape yg terasa minta ampun ye..) hmmm.. last minute preparation kan..so, byk benda aku akan jadikn pengajaran.... ingat kn nak settle kn keje opis yg melambak dulu.. tp makin bertambah2 plak... dah la pagi tu ada bola tampar...  mana2 ibu akan try the best utk anak kn... Yg penting Mia happy... =) Thanks so much to my hubby for the great pictures... cian dia xde gambar langsung.. nak wat cane.. dah jadi photographer kn... huhu.. aku plak sibuk layan guest...mmg x teringat nak snap gambar my hubby plak...

Welcome signage
The alphabet banner
choc cupcake..


main menu... bee hoon singapore, pulut + kuah kari ayam, nugget, fries, air punch, air teh tarik, kuih-muih
special menu.. choc fountain... dip with banana, marshmallow, strawberry, grape
choc fountain ..heaven... hehehe

 
the prezzies

Fairy Princess Mia - The Birthday gurl..
Fairy prince Afif
Fairy princess cake

Special request for Bezzday gurl




cake cutting






 

ni kek bezday celebrate bezzday aku & the geng.. from SR... 1/2 pecan butterscotch & 1/2 choc indulgence...

sesi bukak hadiah... =)





✿•´¯`•.LuvMiafif.•´¯`•✿




2 comments:

TQVM

kucing di alam maya