Friday, June 17, 2011

Malware! OMG

Salam,

Lama x update blog ni..... byk benda nak story mory ... tp masa xde.... straight to the point... blog i dah 2 kali kena malware... ni baru lepas buang si malware ni... patut la blog i sepi je ... rupe2 nyer si malware ni punyer keje.... hampeh tol la... so.. i pun ambil tindakan reflect... terus googling cara nak buang bende nih... mcm2 blog yg tunjuk cara nak buang malware nih... sampai aku pun dah lupe yg mana aku try tadi.... buat lak secara tergesa-gesa.... hoho.. so i tak dapat la nak bg credit kt bloggers tu & tunjuk kat sini tutorial/cara nak buang si Malware nih.... but don't worry.... search jer cara @ tutorial buang malware nih.... melambak la blog2 yg senasib & bg tau mcm2 cara nak buang.... hmmm.... ni pun x abis lg katam nak tau sejarah si Malware nih.... ye la.... kena tau gak punca dia wujud kat blog & kesan dia... harap2 dah x wujud kt blog ni lg.... 

ni la contoh kalu org nak bukak blog kita akan kuar ni.. (sumber : google)

Thats all for now... =p

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya