Sunday, August 7, 2011

Afif warded on 2 Ramadhan/2 Ogos 2011

Salam,

Hari Selasa last week (2/8)... Afif muntah2...Dlm kul 1.30 ptg camtu.. cikgu dia kt taska kol afif dah byk kali muntah2... lepas amik dia kt taska terus bwk dia gi klinik.... Doktor masukkan ubat tahan muntah... Doc cakap maybe food poisoning... tp dia xde cirit birit plak.... Kakak dia ok jer.... tanya  cikgu kt taska budak2 lain ok jer....kat umah dia muntah2 lg...bagi minum susu pastu muntah balik.... so, sampai la dah berbuka.... hubby suruh siap gi bawak afif gi hosp. Putrajaya...

sampai kt emergency... ramai nyer la org... jenuh gak tunggu... Afif kena masuk air dulu... tp last minute... Doc bagi tau kena tahan wad coz air dalam darah dah kering... masa tu dah kul 12 mlm.. lepas dah naik wad .... afif kena masuk air lg banyak... siap pakai mesin lg.... sian dia... tp sejak dah masuk air..... dia dah x muntah2... Alhamdulillah... hari rabu malam dah bleh kuar... yeay!! bleh balik umah.... x larat dok kt wad... dah la mabuk... silap2 ibu dia pun kena masuk wad.. =p... Dugaan.....Now afif dah ok tapi hari ni dia demam plak..... skali ngan selsema + batuk = pakej... tp dgn berat hati hantar dia gi taska pagi tadi coz dah cuti lama last week.... Sian dia nangis2 pagi tadi x nak tinggal.... what to do... byk keje lom settle kt opis tu... Ape2 pun... Smoga Afif cepat sembuh.... selalu pesan kt dia "Afif kena kuat... nanti nak jadi abg dah..."... =p



baru lepas mengamuk... habis tercabut...








 ✿•´¯`•.LuvMiafif.•´¯`•✿

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya