Friday, October 7, 2011

Some picas to share.. =p

Salam,

lama dah x update blog coz busy + morning sickness .... so, byk story mory Miafif dah basi... nak cite balik pun dah x feel... huhu... Xtually ... rasa nak tutup je blog ni coz sometime xde mood nak berblog... maybe pembawakan kot.... tp sayang plak kan nak tutup blog ni....nanti susah plak nak keep in touch ngan kengkawan @ blogger...  N'way nak jgk la update gambar jer mana yg ada... =p

Suprise Bezzday party for Afif .. ni celebrate ngan family jer... masa ni dah start morning sickness.. so, x larat nak organize party utk Afif... wat simple je la... time ni around bulan July.. dah nak start puasa....

As usual... cake from SR... walau pun dah muak ngan cake SR... huhu

Happy Bezzday my tetomel Afif =)

ni gambar gi beraya umah atok sedara kt Damansara

sukenyer dia... dpt banyak duit raya ...

Mia & Afif

ni masa raya kat kg ayah dia.. kt Jerantut...

Mia & Dina

ni kat Aunty Aini's Garden Cafe, Nilai on last 29 September... atok dia blanje makan...

ikut hubby gi kursus & family day @ PD..

Prezzy Mia & Afif dapat masa sukaneka family day...


Thats all for now... =p


 ✿•´¯`•.LuvMiafif.•´¯`•✿

2 comments:

  1. besar dah afif....x lame lg nk jd abang plak:)

    ReplyDelete
  2. @Mayiskandar

    hehe..makin lasak afif ni... x tau la mcm mana ragam dia bila adik dia dah kuar nanti.. =p

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya