Monday, December 12, 2011

Weekend @ Mid Valley

 Salam,

Ahad lepas, 4 Disember 2011... bwk Mia & Afif gi Mid Valley.. Mia nak masuk tadika nxt year so, belikan dia beg sekolah... Afif pun dapat gak beg baru walaupun xde kene mengena... huhu... biasala... nanti gaduh lak... Utk Afif aku belikan beg Transformer.. beli kt expo game kt MVEC .. Yg Mia lak harus la nak beg Barbie jer....so, gi beli beg dia kt Barbie Store.. Mia mmg minat sgt ngan brg2 Barbie.... sebaik Afif pun x minat skali... hehehe... Yg best kalu beli $80 ke atas bleh dapat Photoshoot free.. Tp masa ni studio dia nak tutup coz dah ramai sgt... so, kena dtg nxt time wat photoshoot within 3 mnth.... so, what 2 do... nxt time je la ye Mia... hehe...

ni masa kat exhibition centre

Mia Wif Bumble Bee


Afif pun sebok nak try... padahal kakak dia yg nak beli... =p



Pilih Mia... jgn x pilih.....
Mia wif her Barbie bag
ni kat Toys r us ... beli mainan utk Afif lak..
suke dia dapat mainan..

ni turn ibu lak shopping baju merandung... =p
Lastly... gi makan kt sini ... mmg sedappp.. =)




Thats all 4 now... TQ =)

2 comments:

  1. nor...serius x tau kt mid ade barbie store.owh kalo g.,abis ler my chiqa pon rmbg mate.slalu beli brg barbie kt toys r us jer...aduhai.,mak dia yg m'gile tgk ni nnt brg2 dlm tu.heheee.,neway dh decide ke mia school kt mane next year.?

    ReplyDelete
  2. @ibu chiqamie

    tu arr... mia pun mcm2 dah mintak... asik tanya bila nak amik gambar kt situ jer... Mia nanti tadika kt tadika pintar husna Desa Anggerik jer... tadika tu ptg ada KAFA skali.. lg pun dekat skit... malas nak jauh2 coz nanti take time pagi2 nak pegi hantar... =)

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya