Monday, January 30, 2012

Happy 5th Birthday Damia!!

Salam,

Hari ni.. Selasa...31 Januari 2012.. anak dara ku yg sorg ini ... Afiqah Damia Ahmad Faisal telah genap berumur 5 tahun...  Bezzday beliau tahun ni aku bagi hadiah je la...  memandangkan aku pun dah agak sarat merandung... 8 bln dah... so, x larat nak organize Bezzday party utk Mia... Tapi insyaallah ada la moment tiup2 lilin tu... but among our family je la...  Insyaallah... maybe this weekend nak planning something special utk Mia.... nak gi bwk mia photoshoot at Barbie Store & mamam kek Baskin & Robbin....  tp x tau la jadi ke x nanti... huhu.. wait & see je la....  xtually... tahun ni je la x dapat wat bezzday party utk mia... so, xde la dapat byk prezzy tahun ni.. hehe...jom flashback bezzday Mia yg lepas... =p

celebrated Mia 1'st Bezzday at KFC - 2008

2nd Bezzday... .simple jer.. ajak jiran2 terdekat + family jer... 2009

3rd Bezzday Party... wat skali ngan kenduri aqiqah Afif - 2010

4th Bezzday party.... tema fairy princess Birthday Party... 2011

N'way... dear my luving dotter.. Happy 5th Birthday!!.... Harap2 Mia suke la ngan prezzy yg ayah & ibu bagi nanti yer... rasanye mesti la dia suke coz mmg itu yg dia mintak.. harus la barbie doll.... xpe bg tau kt sini... coz dia xleh baca pun blog ni....huhu......

Thats all =p

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya