Thursday, February 9, 2012

Damia's 5th birthday story mory & cake cutting

 Salam,

nak citer pasal bezzday gurl lg ni...=p... lepas dah wat outdoor photoshoot utk Mia kt Taman... esoknyer.. gi plak Mid Valley wat photoshoot kat Barbie Store... sebaik x ramai org.... berjaya jgk Mia nak amik gambar ala2 Princess Barbie... tp gambar x dapat haritu jgk... maybe siap dlm 2 minggu... diorg akan call utk pick up...

Tgh make up

Afif boring tunggu kakak Mia photoshoot... so, main je la mainan apa yg ada... walaupun mainan utk gugurl... hehe

Mia tengah tunggu turn utk photoshoot... xtually xleh snap.."no camera & video"... tp my hubby slamber je curi2 snap walaupun bape kali kena sound.. haha

pastu gi makan..... kt tempat faveret sakarang.."Nando's".. x tau la... sejak 2 menjak ni suke sangat makan kt sini...


1/2 mild peri-peri... utk mak buyung bedal... sorg!

Afif wat muka cumeil.. hehe


lepas abis makan....otw nak balik tu tanya hubby... "nak beli kek x? Mia x potong kek Bezzday lg...." pastu hubby setuju jer... so, i decide kali ni nak try kek Baskin Robbins...

tgh pilih-memilih... pilih mana yg ada jer... kalu nak design & flavour sendiri, kena book awal2... minimum 3 hari...

otw balik terus call sedara-mara yg terdekat jer ajak celebrate cake cutting utk Bezzday gurl mlm tu nanti... beli kek pun yg saiz sederhana je.. jadi la kan.. utk family + makcik2 dia jer yg dtg...


Oreo cake



Happy birthday to you!!...


ni sape nyer bezzday ni.... hahaha





cake cutting




budak manja tgh mamam... abis comot...


Thats all .... =)

2 comments:

  1. comeinye mia...cam barbie la...free ke photoshoot barbie tu or kene bayar...

    ReplyDelete
  2. Thanks kak Mai.... beli barang kt situ RM80 & above then leh dapat free photoshoot with free 1 4R size pic... kalu nak xtra pic kena bayar...

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya