Friday, April 27, 2012

My sunshine

Salam,
Lama dah x update blog... Tgh berpantang la katakan.. Tp gaya mcm org x pantang dah.. Hehe.. Syukur Alhamdulillah.. Aku dah selamat deliver bb boy ikut tingkap (c-zer) 17 Mac @ Hosp. Putrajaya.. Berat bb masa kuar 2.96kg... Dah sebln naik 4.2kg... Now baby dah 42 hari... Nama baby.. Muhammad Ariq Zafri... Memandangkn aku update ni pakai hp jer... So, x larat plak nak taip panjang2.. :-P





posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. nor nape c-zer?..yg berdua tu normal kan?...hihihi..tahniah...tomei boboiboy ni....

    ReplyDelete
  2. thanks... nor dah 2 kali c-zer.. anak no.2 je normal.. yg ni c-zer coz bb dah lemas.. alhamdulillah selamat..

    ReplyDelete
  3. yeke nor..mga pasni dpt lagi bby girl wat teman mia...sy last dah ni nor..semua c-zer...tapi stakat ni dah 3 c-zer coz yg ke-2 tu ada cist masa pregnant kat dia..4 bln bby dlm pewot c-zer..5 bln pastu c-zer lagi coz lahirkan bby ke2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh preggy bleh c-zer ker?.. Kalu czer blh 4 kali je ye? Yg ni puan dah scan ke?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

TQVM

kucing di alam maya