Monday, May 21, 2012

7 years happily together..

Salam,
Hari ni 22 Mei bersamaan 1 Rejab.. adalah hari anniversary wif my beloved hubby yg ke 7... Syukur Alhamdulillah...dgn kurniaan rezki yg bertambah2 dgn kehadiran new bb... Semoga kami bahagia & kekal bersama hingga ke akhir hayat dan dirahmati... amin...

tahun ni x celebrate kot... anniversary last year celebrate kt restoran berputar menara KL bwk anak2 skali.... lg pun skarang ni baru abis pantang & bb pun baru 2 bln. .. malas nak kuar berjalan2... + xde idea sejak dok umah ni... tunggu je la si dia blk keje nanti... ntah2 wat2 lupa... dush3x! :-D... x pun takut dia ckp perlu ke nak sambut? ... haha.... fyi... my hubby ni jenis sempoi giler + bukan mat bunga.... so, jgn harap la nak dpt suprise ke... bunge ke.... hadiah bagai.. xde maknenyerr...

xtiviti aku rini.. belek2 album kawin je la... mengimbaw kenangan lalu... haha... :-P




thats all...

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Hepi anniversary nor... moga bahagia dunia akhirat... dh 7 tahun tu.... tahniah jgk dpt ahli baru yg comey sgt... ;)

    ReplyDelete
  2. hepi anniversary nor..maga bahgia ke akhir hayat....saya pon thn ke7.cuma awai siket je dr nor..tapi nor dah berlima...hope me too tak lama lagi...mabruq.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks pn. Mazura... Puan pun kawin thn 2005 ea?... Smoga puan selamat melahirkn bb yg sihat & cumeil.. ;-)

      Delete

TQVM

kucing di alam maya