Sunday, June 24, 2012

Reunion skolah Menengah

Salam, 

 Sabtu lepas gi reunion skolah menengah X-SDSR 1996-2000 kt Cyberview Lodge Resort & Spa, Cyberjaya.. kaler tema majlis : Merah & hitam...Dah lama x jumpa budak2 nih... semua satu kelas kecuali ada sorg je yg kelas lain... ada yg maintain.. ada mengembang... hehe... yg best bila cikgu Nasa sudi dtg.... so cikgu jadi special guest @ VIP on that day... bila dah jumpa tu mcm2 la borak... ada yg makcik dia lecturer kt fakulti tmpt aku keje la... ada anak buah keje kt USIM la... 

seronok sgt.. sumenyer kengkawan aku ni keje hebat2 jer... aku rasa aku je yg paling x hebat... ada doktor, N'gineer, Pensyarah, Bisnes Woman, bakal cikgu...... aku?... hehehe... ada yg tanya apesal aku x smbg blajar?... lepas dip .. gatal nak kawin... pastu nak sambung degree dah malas... aku kawin thn 2005 .. masa tu blm konvo lg.. tp dah selamat (slamat menjadi isteri org.. haha)...  pas2 ingat nak smbg degree... siap amik MUET kt USIM lg tuu... tgh pregnant rasanyer.... bila bb dah kuar.. semangat nak belajar terus ntah kemana... huhuhu.... Tp ape2 pun... rezeki ada di mana2... bersyukur dgn rezeki yg ada... cuma kalu dapat jadi Ngineer ke... lg la best kn... huhu

X-SDSR 1996-2000... 
from left.. Ain, Copot, Mawar, Nisa, Aku, Shuhaina & Syikin.. 

Ngan Cikgu Nasa... Cikgu Math yg garang... sporting ... & best.. hehe..

Wif BFF.. Nisa .. now dia dah jadi Ngineer yg berjaya.. so proud of u beb..




N'way.. rasa terkilan gak... tempat best... makan best... tp x ramai yg join... yg x dpt dtg last minute pun ada.. tp yg ada kt oversea ke... emergency @ problm xpe la... masalahnyer ada yg MIA plak?? ape kes?.. haha... kali ni aku merangkap urusetia yg carikn tempat... tempah goodie... hubby aku jadi photographer secara x langsung... hehe... lepas ni bg yg lelain lak handle.. cian anak2 aku kena tinggal... Cian Mia, Afif & bb Ariq kena tinggal.... sowi ye anak2 kesayangan ibu... ibu asik ingat kat korg jer.. sampai hati pun x tenang nak beramah mesra ngan kengkawan.. hehe..


Thats all..


posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya