Sunday, August 5, 2012

Rezeki.... =)

Salam Ramadhan sume.... =)

Sungguh x disangka bb Ariq menang contest on9 "Bayi bulan ini" anjuran Pa&Ma... Mmg rasa xkan menang punyer coz yg lain sume undian hebat2 sampai juta2 pun ada.... tp semlm opismate (faruq) sms ckp Ariq menang..... mcm x percaya jerr.. coz tgk haritu org undi sikit jer... so..xkan bleh menang.... then terus gi baca balik syarat2 dia.... "Pemenang akan dipilih berdasarkan peratusan markah tertinggi. Peratusan markah dibahagi kepada dua iaitu 30% undian melalui web dan 70% undian dari pengadil. Keputusan pengadil adalah muktamad."...owh camtu ghupenyerr.... agaknyer pengadil bg markah tinggi kot.... 


A big Thanks to Faruq for ur support... =) Beliau lah yg amik gambar ni... then beliau ni la yg suruh aku join contest ni.... pastu beliau gak la  yg bg tau bb Ariq menang...  =p 


Ni yg membuat kn rasa rajin nak join contest lagi ni....mana tau rezeki bb Ariq lg... ada apa2 contest lg x?.. blh sharing?? =)


Thats all.. =)


2 comments:

TQVM

kucing di alam maya