Wednesday, September 26, 2012

Majlis Kesyukuran & Birthday Afif part 2

Salam,

Hari ni nak sambung balik N3 citer Majlis kesyukuran Aqiqah, berendoi & cukur jambul Ariq & Bezzday Afif... 

yg ni ada gambar abah aku lak tepi buai ni... masa ni tgh baca doa selamat & tahlil rasanyer ...  =) This pic credit to Sugar Town FB... 

N3 yg lepas citer pasal majlis Aqiqah, berendoi & cukur jambul Ariq.. kali ni sambung citer pasal bezzday Afif plak.. 

Dlm pukul 2 lbh camtu wat bezzday Afif plak..
*This pic credit to Faruq Studio 
-
-
-
tempah kek kereta utk Afif... tanya dia kejap nak kek Ben 10 la... pastu nak boboi boy ... cars..bola... at last ibu dia yg decide kek kereta.... haha... 
 This pic credit to Faruqstudio   
Kek Birthday Afif from Secret Recipe... 
This pic credit to Faruqstudio
Happy 3rd Birthday Afif!.. xtually Birthday Afif on 19th July... tp celebrate ngan family buat skali masa majlis kesyukuran ni. 
*This pic credit to Faruqstudio

Ariq pun dah tukar baju... masa ni dah nak dekat kul 3 camtu.... dah berlengas pakai baju melayu... tp still x abis2 bergambar..  =p


puas nak suruh dia senyum... dah penat sgtAriq masa ni...cian dia nangis jer... sebaik En. Photographer mmg pandai agah... terbaek la... hehe

Ariq ngan Maksu
wif my princess


The Candy Buffet by Sugar Town... mmg terbaik! 


 
Choc Fountain sgt sedap!!
*This pic credit to Sugar Town FB... 

Nice set up & deco.. *This pic credit to Sugar Town FB... 

Apam polkadot dia mmg paling sedap yg pernah aku rasa... 
gebu jer =)
*This pic credit to Faruqstudio



Alhamdulillah.... selesai sudah majlis dengan jayanya... personally.. mmg yg ni majlis yg paling grand aku pernah organize coz rezeki Ariq sgt murah... byk dpt sponsor... kalu harapkan parents Ariq mana yg mampu je la...haha =p.. mmg happy sgt coz dpt byk komen yg baik drpd guests yg dtg... makan sedap.. buai lawa...baju lawa=)
tp disebalik kegembiraan ada duka... biasa la kn... mmg kita xkan dapat 100% @ perfect apa yg kita nak...mcm2 hal,  ragam sedara-mara la.....tp yg paling terasa bila my FIL dah xde... mmg terasa sedih lg... but at the same time try do the best bg memenuhi impian my parents nak tgk cucu dia berendoi bagai... hehe... =)

Thats all ... Wassalam..


3 comments:

  1. bestnya nor... smua cantik2... ariq pun mood baik je yea... ruginya xgi... ;p

    ReplyDelete
  2. bestnyer nor...tempah ke deco2 tu..cantik. haah rugi la terlupa tarikh..thn dpn wat lg ek..hehe. ariq sgt cute cam gegurl..happy bday afif encem. kak mia n mama coney la, bj tantekk.

    ReplyDelete
  3. Maa : Thanks Maa.... biasa2 je ni... rezeki bb Ariq dpt byk sponsor dari atok n nenek dia.. tu la... maa x dtg pun.. maa lupe date ek?... hehe =)


    Elin : Thanks Elin... sume tempah... mmg x larat nak wat sendiri.. mak Nor yg teringin nak tgk Ariq berendoi.... dah besar pun nak berendoi lg... hehe... parents nor happy n xcited sgt masa majlis ni sampai cakap bezzday Ariq 1 thn nanti diorg nak sponsor lg wat bezzday party plak.. seronok agaknyer diorg kumpul ramai2 ngan sedara-mara... hehe

    ReplyDelete

TQVM

kucing di alam maya