Tuesday, January 8, 2013

my lil son shine

Salam,

Lama rasanyer dah x update gambar si tecik nih... umur Ariq 10 bln dah... dia dah merangkak, pandai panjat, tolak kerusi, bila nyanyi dia goyang badan, tepuk amai2.....yg best tu ... dah pandai rebut mainan ngan abg dia... haha..... blh tahan lasak si Ariq nih... dah pandai jalan nanti x tau la caner.... main kejar2 la ngan ibu dia nanti... =p  gigi pun dah ada 2 batang kt bawah.. hihi... kat atas ntah bila nak tumbuh....  berat badan dia kejap naik kejap turun... kalu sihat... badan dia cam ok skit tp bila x sihat nampak susut jer.... dah x bam bam cam dulu dah coz asik x sihat + dah lasak... Ariq still BF lg tp now bg dia direct BF jer... malas nak pump dah... rasa nak let go jer pump Spectra tu... ada sape2 nak x?... hehe... dual pumping + bag.. nak simpan utk next 4th bb ntah thn biler la... huhu... dah ada 3 org ni mmg mencabar... hehe... tp 3 org x cukup ... nak menambah lg... insyaAllah... anak kn rezeki... =)

peek-a-boo!!... My lil Son Shine... Ariq Zafri.... 10 mths already... how fast time flies.. =)

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya