Wednesday, February 6, 2013

hang out wif GF at Mid Valley - the gardens

As Salam..

Lama dah x update... lately mcm xde mood je nak update blog.... N3 ni pun xtually asik dok kt draft jer... N3 kali ni nak story aku & kwn2 gi jln2 ke Mid Valley hujung bulan 1 yg lepas....saje2 je nak hang out ngan kengkawan.... selalu jumpa kejap2 jer... kali ni nak single mingle ngan kengkawan plak...  Xtually x brape nak story mory la... byk story photo la... biasa la... aku ni jenis x byk cakap so N3 pun x berapa nak byk citer... huhu... dulu masa skolah kalu wat karangan mesti pendek jer... yg paling aku suka rumusan la... eh... dah nak lari topik lak... huhu...
Yg best nyer kitrg naik komuter jer... walaupun sume ada lesen kereta... tp memasing x larat nak bwk kereta gi KL.. lawak jer...  x larat tempuh jamm + kaki mesti lenguh berjalan kt mid Valley tu.. =p  

wif Syaz & Nadia... sume nyer bini org... hihi... 
kt dlm komuter.... xcited masing2... dah bertahun2 x naik ... haha


sampai je terus gi breakfast dulu kt Subway... 


then dah lenguh kaki... chillax at Baskin Robbins plak...

tapaw Pavlova kt Alexis , 

yummy!... mkn masa kt umah.....mmg sedap giler pavlova alexis nih.... kalu fresh lg heaven...  harga 1 slice RM15.... lg sedap dr pavlova kt delicious @ serai.... kalu ikut tekak aku la.... hehe

tapaw krispy kreme doughnuts utk anak-anak ... Mia & Afif

makan kt Garden cafe.. mmg cantik restoran nih... food dia pun not bad... 

  sesi berfotogedix =p

Kawan aku ni berkenan sgt ngan teko nih... sebaik x angkut bwk blk... hehe... Cantek teko tu.. =)
dah kenyang + lenguh kaki....  jom balik!  =p







No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya