Thursday, April 11, 2013

Gambar kawin


Assalammualaikum w.b.t

hari ni nak citer n letak gambar kawin... bukan gambar kawin saya taw!.. hehe.. =p

last week my cousin wat majlis nikah kat Seri Menanti Resort... yang sebelah Istana lama N9 tu.. My cousin nak wat kat situ coz dia kata senang... x penat nanti parents dia nak kemas umah... pastu kat situ senang nak wat outdoor photoshoot terus... mmg cantik sgt majlis ni.... perfect n gojes... bila tgk rasa cam nak sanding lg sekali je pun ... hahahhahaha xde maknenyer la...=p  Bulan 5 baru dia wat majlis sanding kt dewan..


my cousin, Fina
Lawa kan make up dia.. MUA dia dari Kajang x silap...


tgh akad nikah..
santeknyer pelamin dia =) 

perantin lelaki

perantin perempuan

selamat dah... =)

peek a boo! 

budak2 lasak... bukan reti dok diam masa majlis nikah... haishh

Ariq tomey! 

Congrats to my cousin dah jadi wifey... majlis korg mmg gojes sgt... jeles i... hahahaha.. =p bulan 5 nanti dorg wat majlis bersanding plak kt dewan...  mesti gojes jgk kan... =) untung laaa... zaman akak dulu biasa2 je dik... huhuhu


cantik nyer dress dia kan... verangan nak wat baju raya camni ok x?... tp xde la nak wat beadswork mcm ni... huhu 

kelakar sungguh aku bergambar..... mmg kayu betul!!  nak kena improve lg ni.... =p


 bergambar kt luar Istana Lama Seri Menanti.. nak balik masa ni.... amik gambar kt luar je... malas nak masuk... mcm scary jerr... hehe... tp anak2 masuk la ngan hubby... 

-
-
-


Nak selit gambar2 hasil part time job hubby as photographer...   xtually aku suke sgt ngan perantin perempuan dia... santek!, pandai posing!, fotogenik!... aku ada?... mmg x la... amik gambar pun x reti posing... hahahaha =p








 santeknyer! =p



Sekian



No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya