Wednesday, May 29, 2013

Baju Raya 2013

As Salam,

Rasa cam nak update blog plak hari ni ... tp nak story pasal baju raya utk thn nih...... coz rite now byk dah designer dah pun start kuarkan collection raya dowg... yg pastinyer mmg cantik2 belaka... =)... jom la cuci mata walaupun belum tentu beli... hehe 


last N3 aku story pasal ORKED by JOVIAN MANDAGIE.... yg blh beli secara online from website TESCO atau kt TESCO yg terpilih...  

pastu kuar plak yg terbaru..... menangis tgk nokk =p.... kali ni lg cantik tertarik dabomb!.. JOVIAN MANDAGIE FOR ZALORA.... blh gi tgk kt website zalora utk tgk details lg... dress dia pun sgt gojes!




nak ikutkn byk lg....bg link je ye... Rizalman for Zalora, Buttonmybuttons, Oldblossombox, nurul wonder wardrobeFuzana Mokhtaza, fashion valet ... dll... mmg byk lg la baju raya yg blh beli secara online ni...  terpulang je kt kita dan duit kita... hohohoho.... depend on budget la kan... 

last year nyer baju raya.....  ada yg aku tempah... ada yg aku beli.... last year dah ber'Jovian, Rizalman... this year plak acaner???... still survey lg kott... huhu... xtually dah byk design dlm kepala ni... yg RTW from designer hebat pun banyak yg mantop2 gak.. tp ape pun.... kena la control nafsu nih...kalu sume nak kang membazir plak... pakai nyer sekali dua jer... =p xtually ada gak yg nak recycle pakai balik masa raya nanti... jimat skit...=p


utk raya ni dah tempah kt Old Blossom Box... mmg gojes design dia...blh tgk kt website OBB.. sweet je...byk design peplum.. hehe... yg best blh custom made wat baju anak skali... Mia siap pilih design dia nyer skali... dead line tempah 2 Jun.... OBB nyer last year Raya design pun cantik tp tahun ni baru nak try tempah ngan OBB ni... =)

wif owner OBB, Cik Jezmine... cute je org dia.. =)

tahun ni nampaknyer design peplum still hot lg... design patch lace + beads work pun tgh trend gak... Dress pun santek gak... sekian saja story mory pasal baju raya .... semoga jadi inspirasi utk kita bersama.. hehe =p


Wassalam..



No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya