Monday, August 5, 2013

During the month of Ramadhan

As Salam..

Lama rasa nyer dah x update blog..... tp try nak update at least sebulan sekali... huhuhu....
So, sepanjang bulan yg mulia ni.... mmg byk story puasa la.... pasal iftar a.k.a buke pose .... persiapan raya.... sopping raya.....   Tp disebabkan malas nak story sume benda.. kang mcm karangan lak....  so, as usual... add caption je la kat gamba yg ada....dah la gambo amik kt IG a.k.a Instagram jer... senang drpd nak upload from hp..... huhu


last minute.... Tema kaler mint green..... memula nak kuning..... tp kaler kuning baju melayu aaron aziz tu size dah xde.... so tukar la kaler ni.... kain utk baju aku n my dotter beli kain jenis duchess satin... konon nak wat dress la... Ada gak beli baju yg dah siap kt Jakel tu ... tp biasala baju yg dorg lelong sbb byk pattern lama.... tahun lepas nyer x abis jual kot..... tahun ni perabis kt jakel je la.... x kesampaian nak berjovian lg... nak beli baju hatta rtw pun x beli akhirnya.... lari bajet... haha=p

Ni iftar kt Restoran seafood... Ayunie Seafood.... ngan family.....  bezzday Afif dlm bln puasa... so wat cake cutting skali utk dia.... try red velvet cake beli kt Manggo Cafe..  


iftar kat Garden Cafe Alamanda ngan kengkawan lama masa blajar kt UiTM dulu.... 2 org je yg dapat join...  
si tecik ni dah kepenatan.... muka mengantok pun ada.... penat mengganas kat alamanda tuu.. huhu
yg ni aksi2 my kiddos kat alamanda, Putrajaya...
iftar kt Nilai Spring... 
My superheroes nak merempit...


ni je la gambar yg sempat di snap n edit utk tatapan... hehe...





Wassalam.

No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya