Thursday, August 15, 2013

Salam Syawal

As Salam...

hari ni dah masuk 8 Syawal... tp mood raya masih ada walaupun dah start keje... raya kan sebulan... hehehe... apa2 pun mcm biasa.... nak tepek gambar je la.. 


Gambar Raya Hubby n anak2 (Mia, Afif & Ariq) on 1st syawal.... ibu dia xde sbb tukang amik gamba.. hehe.. dah la payah bebudak ni nak bergambar.... ..tgk la si Ariq tu.... tgh nanges nak kuar...masing2 x sabar nak kuar beraye... hadoyy.. x saba nak collect duit rayer... hehe.... hubby pun x brape sihat... tahun ni ingatkan nak sedondon sume mint green... tp hubby malas nak beli baju melayu... dia nak pakai jubah je... 
ni gambar ihsan dari my SIL...  masa ni pakai dress yg kain duchess satin tu .... ada yg ckp mcm perantin... ada yg ckp mcm cinderella... haha sabo je la.... 

ni pun gamba ihsan dari hp my SIL....gamba ibu dan 3 org anak... hehehe... masa ni hubby sibok borak.... tema kaler this year Mint green... ter over expose plak filter gamba ni... =p

ni plak masa raya ke 2... nak gi berayer umah sedara mara... masa ni aku n my dotter pakai baju from Old Blossom Box (OBB).. santek x?.. abaikan my hero tu yg mmg payah nak maintain bila bergamba.. huhu=)


Ariq dapat byk duit rayer... seronok nyerr dear... =)

setakat ni je la yg sempat bergambar.... sbb hari raya ke 3 dah balik kampung hubby... mmg agak kepenatan gak la... yg si kecik plak boleh tetiba demam panas... tp dua hari mcm tu dah ok... syukur... =)


Wassalam..



No comments:

Post a Comment

TQVM

kucing di alam maya